Suomalaisten Kemistien Seuran kevätkokous ja kesäkeittiön kemiaa

Suomalaisten Kemistien Seuran kevätkokous ja kesäkeittiön kemiaa tiistaina 21.5.2019 klo 17.00-20.00 HY:n Kemian osastolla Kumpulassa (A.I. Virtasen aukio 1, Helsinki).

Kahvitarjoilu

Klo 17.00  SKS:n kevätkokous

Prof. Anu Hopia ja keittiömestari  Tatu Lehtovaara

Paras tapa nauttia kesästä on uudet perunat ja graavilohi.  Mutta mikä on paras tapa valmistaa nämä herkut?  Miten paljon perunoiden pehmoiseen makeuteen vaikuttaa kypsennystapa, ja miten graavaajan taidot vaikuttavat lohen maukkauteen? Gastronomian ja molekyylitiedon saloihin opastavat elintarvikekehityksen professori, tietokirjailija  Anu Hopia Turun yliopistosta sekä keittiömestari, tietokirjailija, ruokatuotannon opettaja Tatu Lehtovaara Stadin ammattiopistosta.

Ilmoittautumiset tästä linkistä.

Comments are closed.