SKS hakee toiminnanjohtajaa

Toiminnanjohtaja

Suomalaisten kemistien seura (SKS) on sitoutumaton tieteellinen seura ja perinteikäs, juuri 100-vuotisjuhliaan viettänyt kemistien yhteenliittymä. Olemme yksi Suomen suurimmista tieteellisistä seuroista, jonka tarkoituksena on edistää kemian näkyvyyttä ja vaikuttavuutta yhteiskunnassa. Viimeisimmän strategian painopistealueita ovat tieteen ja osaamisen edistäminen, tuki yritystoiminnalle, kestävä kehitys ja katse tulevaisuuteen.

Pitkäaikaisen toiminnanjohtajan siirtyessä eläkkeelle etsimme nyt seurallemme aktiivista ja innostunutta TOIMINNANJOHTAJAA.

Tärkeimpinä tehtävinäsi ovat:

• SKS:n toiminnan johtaminen ja kehittäminen läheisessä yhteistyössä seuran hallituksen kanssa
  • seuran kansainvälinen yhteistyö ja yhteydenpito ulkomaisten kumppanien kanssa
  • yhteistyö SKS:n ja paikallisseurojen ja jaostojen välillä
  • Kemian Päivien ohjelman ja seuran osaston koordinointi
  • Seuran hallinto ja taloudenhoito, jäsenrekisterin ylläpito, jäsentiedotus ja -palvelut, yhteistyö jäsenlehden kanssa
  • Kemian seurojen (SKS, FKS, KTY) yhteisten toimien hoito

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää korkeakoulututkintoa kemian alalta.

Toivomme valittavan henkilön omaavan hyvät esiintymis-, viestintä- ja neuvottelutaidot ja kyvyn aktiiviseen sidosryhmätyöhön. Ennen kaikkea etsimme kuitenkin oikeanlaista persoonaa: jokapäiväinen toiminta edellyttää itsenäistä työotetta ja kykyä pitää hallitusti usean samanaikaisen projektin langat käsissä. Kemian alan korkeakoulu- ja yrityskentän tuntemuksen luemme eduksi.

Tarjoamme erittäin joustavaa ja itsenäistä tehtävää. Työ vaatii jonkin verran matkustamista ja iltatyötä.

Toivomme uuden toiminnanjohtajan voivan aloittaa viimeistään 01.11.2019.

Hakemukset palkkatoivomuksineen toimitetaan osoitteeseen toimisto@kemianseura.fi 07.06.2019 mennessä.

Lisätietoja:
Hallituksen puheenjohtaja Pekka Joensuu