Keski-Suomen Kemistiseuran virtuaalivierailu Kuusakoski Oy:n tutkimus- ja kehitysosastolle

Virtuaalivierailu Kuusakoski Oy:n tutkimus- ja kehitysosastolle ti 10.5.2022 klo 17

Toukokuun virtuaalivierailulla pääsemme tutustumaan Lahdessa sijaitsevan Kuusankoski Oy:n tutkimus- ja kehityslaboratorion erittäin mielenkiintoiseen toimintaan. Monelle on Kuusankoski yrityksen nimenä tuttu. Mutta mitä kaikkea toimintaa nimen taakse kätkeytyykään?

Vuonna 1914 perustettu Kuusakoski Oy on pohjoisen Euroopan johtava kierrätyspalveluja tarjoava yritys. Metallien kierrättämisen lisäksi yritys harjoittaa sähkö- ja elektroniikkalaitteiden käsittelyä sekä valmistaa materiaalikiertoon kelpaamattomista, energiaa sisältävistä jakeista polttoainetta.

Tutkimus- ja kehitysosaston päätehtäviin kuuluva materiaalitutkimus palvelee eri liiketoiminta-alueiden ja tuotannon tarpeita, jolloin materiaalien ja prosessien tuntemus sekä materiaalien analysointi ovat avainasemassa. Akkreditoidun laboratorion työ keskittyy metallianalytiikkaan ja polttoaineanalytiikkaan. Tämän lisäksi tehdään tutkimusyhteistyötä sekä kehitetään kierrätysteknologiaa monien muiden mielenkiintoisten tehtävien lisäksi.

Lisätietoja löytyy alla olevista osoitteista:
https://www.kuusakoski.com/fi/finland/palvelumme/analysointi-ja-tutkimus/
https://www.finas.fi/toimijat/Sivut/default.aspx#k=T353

Ilmoittautuminen on avoinna sunnuntaihin 8.5.2022 saakka. Ilmoittautua voi sähköpostitse seuran viestintävastaavalle (riikka.t.kuosmanen@jyu.fi).

Päivä

10.05.22

Aika

17:00

Huomioitavaa

Ennakkoilmoittautuminen

Sijainti

Zoom
Kategoriat
Keski-Suomen Kemistiseura

Järjestäjä

Keski-Suomen Kemistiseura
Sivusto
https://kemianseura.fi/Keski-Suomen_Kemistiseura/
QR Code