Suomen Kromatografiaseura: Chromatography Training & Social Event 9.2.2024

Chromatography Training & Social Event

Kromatografiaseura järjestää 9.2.2024 englanninkielisen kaasu- ja nestekromatografian koulutustapahtuman otsikolla ”Chromatography Training & Social Event”. Tapahtuman kouluttajat ovat pääasiassa seuran kannattajajäseninä toimivia kromatografian laite- ja tarvikevalmistajia.

Koulutustapahtuman ohjelma painottuu käytännön kromatografiaan, jonka alustava aikataulu löytyy viestin lopusta. Ohjelma ja aikataulu tarkentuu vielä ajan myötä. Lisäksi luvassa on sponsorien järjestämiä työpajoja sekä esittelyjä, joissa eri toimijat voivat tuoda esille hyödyllisiä tuotteita, toimintatapoja, laitteita tai työkaluja. Tuleva koulutustapahtuma on kokopäivän tilaisuus ja osallistumishinta kattaa myös ruokailut (aamupalan, lounaan ja päivällisen).

Järjestämme tapahtuman yhteyteen myös näyttelyn. Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan tapahtumaan näytteilleasettajana tai työpajan (industry workshop) järjestäjänä, ole yhteydessä seuran taloudenhoitajaan (henri.avela@hotmail.com).

Muut lisätiedustelut: kromatografia@gmail.com
Koulutustapahtuman sijainniksi on valittu Helsinki Congress Paasitorni, joka on Helsingin Siltasaaressa. Paasivuorenkatu 5 A, 00530, Helsinki.
Hinnat:
– Opiskelija/Tohtorikoulutettava, 100 €
– Early Bird, 130 € (Ilmoittautuminen 6.11.2023 mennessä)
– Liput 6.11.2023 jälkeen, 160 €
Ilmoittautumiset viestin lopussa. Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova.

-Sijaintina Paasitornin juhla/konferenssitila (saapuminen)

Tapahtuman kuvaus ja ilmoittautumiset

-Esityskieli on englanti

 

 

 

 

Päivä

09.02.24

Aika

Koko päivä
Suomen Kromatografiaseura ry

Järjestäjä

Suomen Kromatografiaseura ry
Sähköposti
kromatografia@gmail.com
QR Code