Suomalaista puuta ei ensi kuulemalta mieltäisi käytettäväksi kylpyhuoneiden ja keittiöiden pesualtaiden materiaalina. Woodio Oy muuttaa ajattelua ja perinteisiä käsityksiä puukomposiitista tehdyillä design-tuotteillaan.

Helsingin yliopistossa kemiasta tohtoriksi väitellyt Petro Lahtinen istuskeli pikkujouluissa kemian laitoksella kahvipöydän ääressä opiskelijatoverinsa Antti Pärssisen kanssa. Pikkujoulutunnelmissa Pärssinen sulatteli muovia astiassa ja alkoi huvikseen sekoitella sen joukkoon Lahtisen tutkimaa puuhaketta kahvikupissa. Seos oli jäykähköä ja kestäväntuntuista. Tästä satunnaisesta episodista lähti tapahtumavyöry, joka johti Onbone-yrityksen perustamiseen ja menestyneeseen tuotteeseen, puukipsiin.
Noista päivistä Petro Lahtinen on ehtinyt perustaa jo toisen yrityksen Woodio Oy:n, jonka toimitusjohtajana hän työskentelee. Woodio valmistaa lavuaareja ja muita vesikalusteita kylpyhuoneeseen puukomposiitista.
Podcastissa Petro Lahtinen muistelee Onbone-yrityksen alkuvaiheita ja kehitystä ja kertoo uudesta yrityksestään Woodiosta.

Haastattelija: Sisko Loikkanen

Petro Lahtinen muistelee Onbone-yrityksen alkuvaiheita